Lunesto Blue Light - okuliare blokujúce modré svetlo Farba: Čierna

Produkt Lunesto Blue Light - okuliare blokujúce modré svetlo Farba: Čierna z kategórie oblečeni od výrobca Lunesto nájdete na vaselekarne.sk za 31,15 €. Celý popis 31,15 € Overiť dostupnosť

Popis

Lunesto Blue Light oranžové okuliare blokujúce modré svetlo pre zachovanie nočného pokoja a ochranu oči pred modrým svetlom. Tieto štýlové okuliare sú špeciálne navrhnuté tak, aby blokovali modré svetlo, ktoré bežne emitujú obrazovky počítačov, telefónov a ďalších digitálnych zariadení. Noste ich pravidelne 90 minút pred spaním na zlepšenie kvality vášho spánku. Vďaka tejto jednoduchej zmene si môžete užívať hlbší a nerušený spánok.

Okuliare Lunesto sú k dostaniu s obrúčkami v elegantnej čiernej alebo transparentnej variante. Obrúčky sú vyrobené z kvalitnej celulózy, čo zaručuje ich dlhú životnosť a komfort pri nosení. Sklá typu CR 39 sú známe svojou odolnosťou a ľahkosťou, čo zaisťuje, že okuliare zostanú pohodlné aj pri dlhodobom nosení.

Tieto unisex okuliare sú ideálnou voľbou pre mužov aj ženy, ktorí hľadajú efektívne riešenie na ochranu svojich očí pri práci s počítačom alebo pri večernom sledovaní televízie. S každým kusom okuliarov Lunesto obdržíte taktiež praktické mäkké puzdro a čistiacu handričku z mikrovlákna, ktoré zaisťujú bezpečné a pohodlné uloženie okuliarov a ochranu proti poškriabaniu či poškodeniu.

Investujte do svojho zdravia a zlepšite kvalitu svojho spánku s okuliarmi Lunesto.

Vlastnosti produktu

Farba:Čierna
Materiál:Celulóza
Farba:Čierna
Farba:Transparentná
Značka:Lunesto
Farba sklíčok:Oranžová
Ean: 8594199760736 Značka: Lunesto Predajce: Earplugs
14990
Produktov
619
Kategórií
1801
Značiek