Eschenfelder Hrach 500g semienka na naklíčovanie

Produkt Eschenfelder Hrach 500g semienka na naklíčovanie z kategórie semená na klíčenie od výrobca Eschenfelder nájdete na vaselekarne.sk za 9,85 €. Celý popis 9,85 € Overiť dostupnosť

Popis

Hrach alebo inak zelený hrášok, patrí do čeľade motýlovitých (odroda Pisum sativum). Pestovanie klíčkov je v nádobe na klíčky Eschenfelder veľmi jednoduché. Semená hrachu sa namočia na 10 - 12 hodín, potom sa dvakrát denne prepláchnu čerstvou vodou a čerstvé klíčky sa môžu žať už po 3 - 6 dňoch. 

 

obsahom bielkovín 25% a všetkými ôsmimi esenciálnymi aminokyselinami je hrášok jednou z najviac na bielkoviny bohatých zelenín. Vitamíny A, B1, B2, B6 a C robia hrášok cenným, rovnako ako jeho minerály vápnik, fosfor, horčík, meď, mangán, zinok, železo, kremík, draslík, síra a sodík. 

Upozornenie: Zelený hrášok je strukovina av závislosti od jedinca by sa nemal konzumovať surový. Kľúčiky odporúčame ľahko podusiť alebo orestovať (3-5 minút).

 

Klíčenie v nakľučovacej nádobe

Semená hrachu sa namočia na 10 - 12 hodín, potom sa dvakrát denne prepláchnu čerstvou vodou a čerstvé klíčky sa môžu žať už po 3 - 6 dňoch. 

Gewürze und kulinarische Köstlichkeiten - Hibiskussalz im Finca Marina Gewürzshop

Vlastnosti produktu

Zloženie:Zelený hrach
Obsah:500g
Značka:Eschenfelder
Značka: Eschenfelder Predajce: Earplugs
14990
Produktov
619
Kategórií
1801
Značiek