Eschenfelder Červená ďatelina 100g semienka na naklíčovanie

Produkt Eschenfelder Červená ďatelina 100g semienka na naklíčovanie z kategórie semená na klíčenie od výrobca Eschenfelder nájdete na vaselekarne.sk za 3,52 €. Celý popis 3,52 € Overiť dostupnosť

Popis

Ďatelina červená - Trifolium pratense - je jedným z najbohatších prírodných zdrojov isovlavanoidov, čo sú rastlinné hormóny (fytoestrogény). Sekundárne rastlinné látky majú početné ochranné účinky pre bunky a sú napríklad lapači voľných radikálov. Izoflavanoidy z klíčkov červeného ďateliny sú tiež optimálne využiteľné a vysoko prevyšujú obsah v sójových bôboch. Kľúčiky ďateliny červeného sú účinné proti klimakterickým symptómom, najmä návaly tepla sú výrazne redukované. Spomaľujú úbytok kostnej hmoty (osteoporózu) a výrazne znižujú riziko vzniku rakoviny.

Konzumácia klíčkov červeného ďateliny znižuje hladinu cholesterolu a pomáha pri artritíde, reumatizme a cukrovke. Klíčky sú revitalizačným tonikom, pôsobia proti kŕčom a prečisťujú krv a majú veľmi jemnú, ľahko orieškovú chuť.

 

Klíčenie v nakľučovacej nádobe

Kľúčiky červeného ďateliny možno ľahko vypestovať v naklíčkovej nádobe. Pretože semená majú tvrdú škrupinu, namočte ich aspoň na 10 hodín a klíčky zberajte po 7 - 10 dňoch.

Korenie a kulinárske lahôdky - ibišteková soľ v predajni korenín Finca Marina

Vlastnosti produktu

Zloženie:Červená ďatelina
Obsah:100g
Značka:Eschenfelder
Značka: Eschenfelder Predajce: Earplugs
14990
Produktov
619
Kategórií
1801
Značiek