Energy Skelevet 135 tbl

Produkt Energy Skelevet 135 tbl z kategórie veterinárne prípravky od výrobca Energy nájdete na vaselekarne.sk za 17,7 €. Celý popis 17,7 € Overiť dostupnosť

Popis

Minerálny doplnok organického pôvodu s obsahom unikátnych prírodných látok (vápnik, fosfor, horčík, mangán, kremík a ďalšie stopové prvky) zaisťujúce optimálnu kĺbovú a kostnú výživu a optimálnu činnosť svaloviny aj niektorých enzymatických systémov. Obsahuje najvýhodnejší pomer minerálov na tvorbu kostného tkaniva. Sprievodné látky (vitamín D, C a A, nenasýtené mastné kyseliny, kolagén) dopĺňajú vyváženosť tohto produktu a zvyšujú využiteľnosť jednotlivých zložiek v organizme. Pôsobí protizápalovo. Vhodný pre všetky druhy zvierat a najmä pre rastúce mláďatá.

 

Odporúčanie veterinára

Skelevet používam ako kĺbovú výživu u rastúcich zvierat aj u pacientov s degeneratívnym kĺbovým ochorením (artróza). Ďalšou indikáciou je zvýšená lomivosť pazúrov a oslabenie rohoviny prstových vankúšikov, kde Skelevet zvyšuje pevnosť, pružnosť aj odolnosť týchto štruktúr.  MVDr. Milena Martincová

 

Odporúčané dávkovanie

Podávajte bez prestávky najdlhšie po dobu 3 týždňov.
Reakcia organizmu na preparát je individuálna. Vo väčšine prípadov poznáte zmenu už za 3 dni. Zdravotné problémy, ktoré trvajú už roky, vyžadujú aplikáciu 2 x 3 týždne s minimálne týždennou pauzou.

Dávkujte podľa hmotnosti zvieraťa:
Do 2 kg: 1 x denne 1 tobolka
2 - 50 kg: 2x denne (ráno a večer) 1 – 2 tobolky
Nad 50 kg: 2x denne (ráno a večer) 1 – 2 tobolky na každých začatých 50 kg hmotnosti
Po 3 týždňoch užívania nasleduje jeden týždeň pauza.
Pokiaľ bude potrebné použiť Skelevet opakovane, napr. pri chronických problémoch, urobte po 3 týždňoch užívania vždy 1 týždeň pauzu.

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Počas užívania prípravku zaistite dostatočný prísun vody.

Pre viac informácií na použitie produktu odporúčame kontaktovať veterinárnu poradňu energy: https://www.energy.sk/sk/

 

Spôsob používania a skladovania

Odporúčame spotrebovať do troch mesiacov po otvorení. Výrobok je nutné skladovať v suchu a tme, uchovávať pri teplote 10–25 °C a chrániť pred mrazom. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale krabičky a na etikete. Ukladajte mimo dosahu detí!

Vlastnosti produktu

Zloženie:Obsah 1 kapsuly: sójový olej, želatínová kapsula, prášok zo sépiovej kosti (105 mg), glycerol – zvlhčujúca látka, kolagén (55,1 mg), rybí olej (43,1 mg), voda, extrakt zo stonky a listu žihľavy dvojdomej (18,5 mg), glycerol monostearát – plnivo, síran mangánitý (0,6 mg mangánu v jednej kapsuli), extrakt z plodu ruže (12,3 mg), včelí vosk – leštiaca látka, karamel – prírodné farbivo, lecitín – emulgátor.
Značka:Energy
Ean: 8594069936421 Značka: Energy Predajce: Earplugs
14990
Produktov
619
Kategórií
1801
Značiek